Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد مشترک حرکت اول و جاجیگا با حضور بابک سهرابی مدیر عامل استارتاپ جاجیگا و محمدمهدی عباسخانی مدیرعامل حرکت اول به صورت نشست خبری آنلاین در روز سه شنبه هفته جاری برگزار شد.

 

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ بیش از دو سال است،که اپراتور اول کشور یعنی "همراه اول" در راستای سیاست‌های خود در زمینه سرمایه‌گذاری حوزه دیجیتال، اقدام به راه‌اندازی واحد سرمایه‌گذاری خطرپذیر خود تحت برند «حرکت اول» کرده که این صندوق وظیفه بومی‌سازی اکوسیستم استارت‌آپی کشور را بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته قابل توجه این است که این صندوق در تازه‌ترین اقدام برای سرمایه گذاری به سراغ استارتاپ گیلانی "جاجیگا" در بخش گردشگری آنلاین رفته است،که درحال حاضر با بیش از ۵ هزار اقامتگاه فعال در ۱۷۰ شهر و روستا در سراسر کشور فعالیت دارد.

در ابتدای این نشست «بابک سهرابی»، مدیر عامل جاجیگا با تایید خبر سرمایه‌گذاری حرکت اول گفت: جذب سرمایه بخشی از چرخه حیات هر استارتاپی است چرا که بعد از طی مراحل اولیه و به منظور شتاب دهی به رشد به سرمایه مادی زیادی نیاز است. البته به غیر از سرمایه نقدی، امیدواریم از طریق سهامدار خود یعنی حرکت اول که متعلق به اولین اپراتور تلفن همراه کشور است خدمات خود را به طیف گسترده‌ ای از کاربران شبکه موبایل ارایه کنیم و بتوانیم رشد سریعتری را رقم بزنیم.

مدیر عامل جاجیگا با اشاره به اینکه جاجیگا پتانسیل رهبری را در این مارکت دارد،افزود: حوزه رزرواسیون آنلاین اقامتگاه‌ها هنوز رهبر یا بازیگر اصلی ندارد. هم اکنون بیش از 5000 اقامتگاه فعال و بیش از 2000 میزبان در تمام استانهای کشور در پلتفرم جاجیگا مشغول ارایه خدمت هستند. وی افزود: از ابتدا فعالیت ما بر شاخص های کیفیت استوار بوده است و با همین نگاه توانسته‌ایم به شاخص رضایتمندی 4.45 از 5 برسیم که حاصل نظرسنجی از چند هزار میهمان جاجیگا بوده است.

سهرابی تصریح کرد: شرکت دانش بنیان جاجیگا عضوی از مجموعه پارک علم و فناوری گیلان است. ما از ابتدا بر تیم‌سازی و سرمایه گذاری بر جوانان با استعداد و پرتلاش بومی متمرکز شدیم و نتیجه این شد که همین جوانان به نیروهایی ماهر و توانمند در این عرصه تبدیل شدند و در سطح اول کشور در حال فعالیت هستند. ما با تعداد نفرات کمتر و با هزینه عملیاتی پایین تر نسبت به رقبای تهرانی توانستیم تا با افزایش راندمان کاری و تصمیمات صحیح تر از ایشان پیشی بگیریم و با ادامه فعالیت در شمال کشور نشان دادیم که حتی در یک شهرستان نیز می توان به نتایجی ملی و فراملی دست یافت. اعتقاد من این است که تمرکز گرایی و پایتخت محوری بلای جان اقتصاد کشور است و ما نیاز به توسعه متوازن در همه شهرها و روستاها داریم.

 وی همچنین در خصوص تبعات شیوع ویروس کرونا گفت:پیش از شیوع ویروس کرونا و از اواسط سال 98 رشد خوبی داشتیم . اما بعد از شیوع ویروس از اسفند 98 تا اواخر اردیبهشت 99 غیرفعال بودیم و با حفظ نیروهای خود و بدون استفاده از هیچ حمایتی، به تدریج از خرداد سال جاری آغاز به فعالیت کردیم و رشد خوبی را نیز متحقق کردیم.

مدیرعامل استارتاپ جاجیگا درباره خدمت‌رسانی اقامتی در ایام کرونا گفت: بعد از بروز کرونا، ما اقدام به تغییر و آموزش فرآیند تحویل اقامتگاه‌ها مطابق با پروتکلهای بهداشتی کردیم  و هم اکنون بیش از 1000 اقامتگاه در جاجیگا به صورت "ضدعفونی شده" تحویل مسافرین می شوند و این خدمت مورد استقبال قرار گرفته است. همچنین بیشتر اقامتگاه‌های جاجیگا خارج از مناطق شهری بوده و از تراکم و کلونی جمعیتی دور هستند که باعث کاهش خطر برای مهمانان می شود.

سهرابی خاطرنشان کرد: بصورت تخمینی این صنعت بیش از 3 تا 5 هزار میلیارد تومان گردش مالی دارد و تاکنون حدود 3 تا 5 درصد از این بازار توسط چند استارتاپ آنلاین شده است. لذا تمرکز ما بر آنلاین کردن بخش بزرگتری از این بازار است. همچنین ترندهای جهانی نشان داده گردشگر خارجی به دنبال تجربه زندگی و فرهنگ ایرانی است و از آنجا که اقامتگاه‌های بومی و محلی همین نوع اقامت را در کنار فرهنگ بومی کشور ارائه می کند لذا در آینده نسبت به هتل ها دارای مزیت خواهیم بود.

در ادامه نشست محمدمهدی عباسخانی مدیرعامل حرکت اول درباره روند سرمایه‌گذاریهای این صندوق گفت: برای تعیین میزان سرمایه‌گذاری بر استارتاپها نیاز به بررسی‌های دقیق وجود دارد و با توجه به سطح فعالیتهای متفاوت استارتاپها، سرمایه‌گذاری به تناسب سطح فعالیت آنها انجام می‌شود.

عباسخانی ،با اشاره به اینکه حرکت اول ۲۰ درصد سهام جاجیگا را خریداری کرده‌ است،افزود: صندوق سرمایه‌گذاری حرکت اول نگاه ویژه‌ای به حوزه گردشگری و به خصوص گردشگری آنلاین دارد. و جاجیگا اولین اقدام عملی ما در کشور برای ورود به حوزه گردشگری می باشد.

وی همچنین در این زمینه افزود: حرکت اول با مأموریت سرمایه‌گذاری خطرپذیر تأسیس شده و دیروز دومین سال فعالیت خود را در این حوزه آغاز کرده است.ما اهداف سرمایه‌گذاری خطرپذیر را در یک راهبرد 5 ساله پیگیری می‌کنیم و یکی از حوزه های فعالیتی ما در حوزه گردشگری خواهد بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سرمایه گذاری حرکت اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۰۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد


به گزارش تابناک به نقل از اکوایران؛ ماهیندا آماراویرا، وزیر کشاورزی سریلانکا که در راس هیاتی به ایران آمده بود؛ در حاشیه ایران اکسپو 2024 در جمع فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی در  اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران حاضر شد.

 در این گردهمایی، حسام الدین حلاج، معاون امور بین‌الملل اتاق تهران خواهان برقراری پرواز مستقیم میان دو کشور شد و گفت: این اتفاق می‌تواند به تجار و گردشگران دو کشور  کمک بسیاری کند. در عین حال لغو روادید میان دو کشور نیز برای افزایش همکاری‌ها میان بازرگانان راهگشا خواهد بود.

عطااله اشرفی اصفهانی، رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق تهران نیز ابراز امیدواری کرد که این همایش منجر به تعمیم همکاری‌های های ایران و سریلانکا در حوزه های مختلف باشد.

از سال گذشته ایران در مقابل  ۲۵۰ میلیون دلار نفت بلوکه شده خود که در سریلانکاست؛ از این کشور چای وارد می‌کند. البته در این نشست وزیر کشاورزی سریلانکا اعلام کرد که بخش‌خصوصی ایران نیز می‌تواند از محل این منابع کالا بخرد. 

اشرفی اصفهانی هم خطاب به طرف سریلانکای گفت: ما آمادگی داریم در زمینه صادرات سوخت، محصولات خوراکی و آشامیدنی، محصولات لبنی، دارو و تجهزات پزشکی با این کشور همکاری کنیم. در عین حال امکان همکاری در حوزه تحقیق و توسعه، خدمات فنی و مهندسی و IT و کشت گلخانه ای با محوریت اتاق تهران نیز وجود دارد.

این عضو هیات نمایندگان اتاق تهران در ادامه درخواست ایجاد یک کمیته اقتصادی و تجاری در زمینه‌های مختلف را مطرح کرد.

این درخواست را  هادی طالبیان، مدیرکل شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت ایران مطرح کرد و بر شکل‌گیری کمیته مشترک برای برقراری هماهنگی‌های بیشتر  تاکید کرد. او خواهان فعال سازی موافقتنامه تجارت ترجیحی میان ایران و سریلانکا شد. طالبیان پیشنهاد همکاری در بخش هوشمندسازی گلخانه ها و مکانیزه کردن کشاورزی را هم داد  و گفت:  با توجه به احصای نیازهای این کشور، صادرات خرما، گوجه فرنگی، شیلات و خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا دارای مزیت خواهد بود.

اجاره 99 ساله زمین در سریلانکا


در این گردهمایی  وزیر کشاورزی سریلانکا به ضرورت تعیین یک استراتژی بلندمدت برای همکاری اشاره کرد و گفت: ایران یکی از مهمترین صادرکنندگان انرژی در جهان بوده و محصولات کشاورزی در سریلانکا نیز از تنوع بالایی برخوردار است. بنابراین فرصت‌های بسیاری برای همکاری وجود دارد.

آماراویرا همچنین از ضرورت همکاری در بخش‌های فناوری‌های پیشرفته در حوزه کشاورزی، دامداری، حمل و نقل و گردشگری نیز سخن گفت و در ادامه از تجار ایرانی برای بازدید و آشنایی با پتانسیل‌های این کشور دعوت کرد.

در این جلسه پاسان آماراویرا معاون وزیر کشاورزی سریلانکا به نمایندگی از وزیر به پرسش‌های فعالان اقتصادی هم پاسخ داد. او در واکنش به اینکه آیا تجار ایرانی می توانند از محل  پول‌های بلوکه ایران واردات انجام دهند؟ اعلام کرد که تجار ایرانی می‌توانند برمبنای پول بلوکه شده ایران در  سریلانکا کالا وارد کنند. پیش‌تر دولت ایران برمبنای پول نفتی که در سریلانکا بلوکه شده بود چای وارد می‌کرد. البته این روند امسال هم ادامه پیدا کند. آماراویرا ادامه داد تهاتر با هماهنگی بانک‌های مرکزی دو کشور انجام خواهد شد. در ضمن بزودی خبرهای خوبی در انتقال منابع مالی هم منتشر خواهد شد. 

او در واکنش به درخواست‌های همکاری مشترک در  سریلانکا اعلام کرد که از  سرمایه‌گذاری ایرانیان در سریلانکا استقبال می‌کند. آماراویرا گفت: ما می‌توانیم همکاری مشترک درحوزه کشاورزی داشته باشیم. ما به شما زمین می‌دهیم در قالب اجاره 99 ساله؛ البته قرارداد اجاره ابتدا 30 ساله است و درصوت تمایل شما امکان تمدید آن تا 99 سال وجود دارد.

در پاسخ به اینکه آیا سریلانکا آماده همکاری در حوزه سلامت هست؟ او اعلام کرد که در حوزه گردشگری سلامت فرصت های زیادی در سریلانکا وجود دارد. درضمن این آمادگی هست که ما به سرمایه گذاران ایرانی زمین دولتی بدهیم. او افزود: ما حتما در این زمینه با وزیر بهداشت سریلانکا هم صحبت میکنیم و نتایج دقیق تر به ایران می‌دهیم.

آماراویرا با صادرات چوب به ایران هم موافقت کرد و گفت این موضوع امکان پذیری است. حتی امکان تهاتر آن با نفت هم وجود دارد.

دیگر خبرها

  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • لازمه پیشرفت کشور سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش و پرورش است
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد
  • اقتصاد دریا در مازندران مورتوجه قرار نگرفته است
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • رشد ۵۸۳ درصدی درآمد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری قم
  • مبادله ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری فارس و هیئت‌های خارجی
  • مبادله بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری بین استان فارس و هیات‌های خارجی
  • کاهش ۹ درصدی حوادث ناشی از کار در کشور